cosmetische.acupunctuur@gmail.com  |  cosmetische acupunctuur praktijk amersfoort : contact »


cosmetische acupunctuur praktijk


Over Cosmetische Acupunctuur  |  De Acupunctuur Praktijk  |  Boek Cosmetische Acupunctuur  |  Over Acupunctuur  |  Over Energoscopie


Cosmetische Acupunctuur Praktijk : Utrecht / Amersfoort

Praktijk adres :
Pachter 16
3834 CE Leusden (vlakbij Amersfoort)
Telefoon : 06 - 281 368 49
E-mail : cosmetische.acupunctuur@gmail.com

Routebeschrijving Cosmetische Acupunctuur Praktijk

Automobilisten worden dringend verzocht hun auto bij het grote parkeerterrein van de Lepelaar, bij restaurant de Hakhorst, te parkeren. Vandaar uit kun je de weg oversteken bij het stoplicht, dan het bruggetje over het Eempad op. Een paar minuten lopen tot aan de kruising Cohensteeg. Aan de linkerkant van de kruising, tegen over de lagere school staat de boerderij de Pachter. Daar kun je het hek door naar binnen.

 

Vanaf de A1 Amsterdam richting Amersfoort

Afslag Zwolle Hoevelaken Utrecht nemen. En daarna weer afslag Utrecht nemen, dan door rijden tot afslag Leusden. In Leusden alle stoplichten en 2 rotondes rechtdoor rijden en dan het eerste stoplicht links, daar kunt u parkeren op een groot parkeerterrein: de Lepelaar. Vandaar kunt u lopen zoals hier boven beschreven.

 

Vanaf de A 28 Utrecht richting Amersfoort

Doorrijden tot afslag Leusden en dan dezelfde route als hierboven.

 

Vanaf de A 12 Arnhem richting Utrecht


Afslag Maarsbergen Woudenberg bij het stoplicht links en dan rechtdoor blijven rijden tot afslag Leusden-Zuid, die afslag nemen. De weg blijven volgen over het spoor,voorbij het stoplicht dat altijd oranje is en dan twee stoplichten later naar rechts. Dan alle stoplichten en de eerste rotonde rechtdoor, daarna de tweede rotonde rechts en bij het eerste stoplicht links, daar is het parkeerterrein: de Lepelaar. Vandaar kunt u lopen zoals hier boven beschreven.

 

Openbaar vervoer Cosmetische Acupunctuur Praktijk


Met bus 77 vanaf station Amersfoort. Deze bus gaat twee keer per uur. Uitstappen op de Beekridder bij bushalte Bosveld en daar zie je de Pachter al doorlopen tot nr. 16 rechts zie je "fietspad en natuur" onder het afdakje dan rechtdoor lopen en je bent er.


Links Cosmetische Acupunctuur »
Cosmetische Acupunctuur Folder »
Annebiene-Vladimir : Cosmetische Acupunctuur »

Annebiene-Vladimir : Acupunctuur »

naar boven ^ ^

Copyright : Cosmetische Acupunctuur Praktijk 2010 © Utrecht / Amersfoort / Leusden