Acupunctuur : Cosmetische Acupunctuur Praktijk

cosmetische.acupunctuur@gmail.com  |  cosmetische acupunctuur praktijk amersfoort : contact »


cosmetische acupunctuur praktijk


Over Cosmetische Acupunctuur  |  De Acupunctuur Praktijk  |  Boek Cosmetische Acupunctuur  |  Over Acupunctuur  |  Over Energoscopie


Acupunctuur

De Russische arts Vladimir Dmitriev is gefascineerd door de acupunctuur waarnaar hij al meer dan twintig jaar wetenschappelijk onderzoek verricht. Hij is een zeer ervaren acupuncturist/arts die specifieke diagnose- en onderzoeksmethoden heeft ontwikkeld. Hij werkt met Energoscopie als diagnose en behandelt met acupunctuur. Zijn behandelingen worden door diverse verzekeraars vergoed (aangesloten bij Zhong).
Voor een behandeling of informatie (cosmetische) acupunctuur kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev tel. 06 - 28136849.

 

Wat doet de acupunctuur

De traditionele Chinese medische filosofie geeft toegang tot informatie die opgeslagen is in de acupunctuurpunten, (bijvoorbeeld: ‘poort van vitaliteit'). Voordat iemand een opstelling gaat doen doet Vladimir een energie test. De informatie die uit de test komt wordt door Annebiene gebruikt tijdens de opstelling. Na de opstelling kan een aanvullende acupunctuurbehandeling extra ondersteuning bieden aan het helingsproces.

Zelf je energiebalans versterken; het kan!
Workshop self-healing: werken met lichtkanalen en het fijnstoffelijk lichaam.

In het boek "Sterren van Zeven Spiegels" verteld Vladimir over de meer dan 20 jaar medisch speurwerk die hij heeft verricht op het gebied van acupunctuur.
Op basis van dit boek geeft hij in de workshop self-healing over de principes van acupunctuur.

Vladimir is in Sint Petersburg als arts opgeleid. Na zijn specialisatie als sportarts, kwam hij in aanraking met de traditionele Oosterse geneeswijzen. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring opgedaan in de Chinese, Koreaanse en Indiase acupunctuur. Vladimir werkt behalve in Nederland, ook in Duitsland waar hij wetenschappelijk onderzoek doet op het gebied van diagnostiek.

Per behandeling zijn de kosten € 50, -. Voor een behandeling of informatie (cosmetische) acupunctuur kunt u contact op nemen met Vladimir Dmitriev tel. 06 - 28136849.
Het adres is Pachter 16 te Leusden, zie voor de route beschrijving contact.


Links Cosmetische Acupunctuur »
Cosmetische Acupunctuur Folder »
Annebiene-Vladimir : Cosmetische Acupunctuur »

Annebiene-Vladimir : Acupunctuur »

naar boven ^ ^

Copyright : Cosmetische Acupunctuur Praktijk 2010 © Utrecht / Amersfoort / Leusden